Trädgårddesign i Stockholm

För dem som inte har tid eller helt enkelt inte vill göra trädgårdsarbete kommer professionella landskapsdesigners att rädda. Denna typ av design är en mycket spännande och intressant process. Som tidigare nämnts har detta yrke gått längre än en vanlig trädgårdsmästares ansvar. Formgivaren måste kombinera yrken som: blomsterhandlare, botaniker, markforskare, konstnär och till och med arkitekt. Landskapsarkitektur inkluderar inte bara landskapsarkitektur, utan också stigar, rutschbanor, gräsmattor, konstgjorda dammar, ett bevattnings- och dräneringssystem och ett belysningssystem. I allmänhet har de mycket arbete. Och det här yrket kräver mycket kunskap.
Priset för en landskapsdesigners tjänster bestäms vanligtvis per hundra basis och beror på olika faktorer. Dessa inkluderar: webbplatsens grundläggande tillstånd, behovet av preliminära geodetiska undersökningar, kundens önskemål och till och med designerns rykte. Men innan du börjar arbeta i trädgården görs ett projekt. Utan det är det svårt att föreställa sig vad och hur det kommer att se ut i slutresultatet. Landskapsdesign behövs för det första för att visualisera det framtida landskapet, ta det till kunden, diskutera med honom alla punkter och göra eventuella korrigeringar.
Vårt företag har specialister på landskapsdesign med god kunskap, erfarenhet och ett utmärkt rykte. De kommer alltid att be, berätta och ge råd. De vet perfekt hur man kombinerar naturens naturlighet med konstgjorda element. Landskapsdesignprojektet kan beställas som ett extra paket till husets utformning, eller som ett självförsörjande projekt till det redan byggda huset, stugan eller annan anläggning. Beroende på kundens behov, önskemål och kapacitet kan du beställa både ett komplett projektpaket och en ekonomiversion. Priset kommer att variera beroende på konfigurationen av projektpaketet.

Boka online

Contact Us

Har du fortfarande ?

Vi hjälper dig, tveka inte på att höra av dig!

  • +46 76 710 00 97
  • info@draneringmark.se
  • www.draneringmark.se
  • Sverige, Stockholm

BEHÖVER DU HJÄLP?

  • +46 76 710 00 97
  • info@draneringmark.se
  • www.draneringmark.se
  • Sverige, Stockholm

HAR DU FORTFARANDE FRÅGOR?

Vi hjälper dig, tveka inte på att höra av dig!

Contact Us